Restyle Windrose & nieuwe website

Na lang nadenken, ontwerpen en tekenen is TW 81 onderhanden genomen. Als eerste werd de romp Zwart gemaakt, daarna kwamen er enorme stickers op de boot, één Windrose, de naam en een dik roestig anker. Dit anker moet de mede watersporters op afstand houden. Dit omdat we al diversen bezoeken binnen hebben gehad van wedstrijdzeilers en een dikke rubberboot, met schade tot gevolg.

Als laatste kwam het Logo van TW, op de achterkant. Na dit alles was het wenselijk de website onder handen te nemen. De oude website was druk bezocht. En een nieuw adres was niet gewenst, omdat een hoop vaste lezers dan ons niet meer zouden kunnen vinden.

Van de metamorfose van de Windrose, is een filmpje gemaakt. Ook is er te zien hoe Kolenbrander Sign de grote Windrose op de zijkant van de boot plakt. Voor aankomende winter gaat de onderkant kaal, en wordt het antislip van de bovenkant vervangen. Der is ook een diepte investering gedaan, er is een nieuwe koelkast.