Promo Movie Team Windrose

Om het Team te motiveren, en de lezers in de keuken te laten kijken van TEAM WINDROSE, hebben wij een promo movie gemaaakt. De beelden zijn van 2014 en eerder, maar doen niet onder wat we aankomend jaar gaan doen. We gaan ons inschrijven voor ± 30 wedstrijden, grote wedstrijden maar ook woensdagavond wedstrijden om het club kampioenschap bij de R&Z v 'Naarden' b.v.b. En natuurlijk de Pampus Ragatta 2015 en nog vele anderen.

Met de nieuwe bestemmingen wordt bedoeld dat wij als Team naar Engeland gaan varen. Ook gaan we naar Dieppe en Honfleur in de zomer van 2015. Dit alles onder voorbehoud dat het weer en de wind mee moeten zitten. Maar toch grote oversteken met nachten doorzeilen. We heten ook nieuwe crew leden welkom, en wensen Machteld en Lianne heel veel succes met het Co-Skipperen. Verder gaan we zoals gewoonlijk weer voor de prijzen. En zijn we gespannen, hoe de nieuwe spinakker in het echt eruit komt te zien, en wat hoe zij zeilt. Veel kijk plezier bij de Trailer 2015 van TW81.