Is er een nieuwe Benjamin? Welkom Jarina

Het is erg vroeg en de afspraak is 10.00 uur op de boot met Jarina & gewoon Sandra. De dames zitten krap in de tijd vandaar deze onmogelijke tijd. Maar ik ben graag goed voorbereid op het nieuwe seizoen 2019. Dus daar hoort een intro gesprek bij, daar kun je mij wel voor uit mijn bed trekken zoals dat heet. Jarina is de Buuf van Sandra en Sandra heeft ook reclame lopen maken voor Jarina.

 

Met andere woorden Sandra staat gerand. Maar mijn gevoel zei het al, als Sandra het ziet zitten en haar nek uit wil steken. Dan moet het wel okay zijn toch? Dus op naar Naarden, het is koud, in de auto staat de buiten temp. op +1,5 graden. En de gevoel temperatuur lag op min 20 graden dit komt door de snijdende Noorder wind. Op Naarden aangekomen is het feest, de J80 krijgen lessen van NS (North Sails) en Lianne is daarbij. Lianne gaat mee met Mariëtte op de Jeeeeh. Maar ik moet snel doorlopen naar de boot. De dames zijn er al, waren al op de boot geweest. De boot is glad door het ijs, eigelijk bijna niet te doen, dus maar snel naar binnen kachel opstoken, om de boel te ontdooien. Jarina krijgt een kleine rondleiding door de boot, en ik hoor aan wat Sandra heeft gezegd over TW en ik kon bevestigen 'het klopt'. Eigenlijk klikte het gelijk, Jarina is al een watersporter, omdat haar ouders een grote zeilboot hebben, dus niets is haar vreemd. Wij drinken een bakje warme coffee, en als je bij ons komt zeilen, horen daar ook de Team kleding bij. Gelukkig had ik die op voorhand al bedrukt. Zodat ik na de intro, veel succes bij ons, en hierbij het TW shirt en het topje kon overhandigen. Duidelijk verbaasd over deze actie, bedankt Jarina ons en ze gaat er alles aan doen, om ze snel mogelijk hard te zeilen en ons van de bubbels af te helpen. Wij hopen dan ook, op veel mooie avonturen en wedstrijden met elkaar te mogen zeilen. Na dit officiële gedeelte werd de Brommer gestart en gingen wij de boot naar de kraan brengen om haar eruit te laten takelen. Na de antivries door de moter gedaan te hebben. Lopen wij nog even naar de R&ZV Naarden om de Wall of Fame te laten zien, waar wij de prijsuitreiking hebben. Onder tussen vroeg ik mij af, is dit de nieuwe Benjamin? Eigenlijk niet, Jarina is moeder en groter dan Alissa. Dus hierbij is besloten dat op zijn minst voor het aankomend jaar Alissa nog de Benjamin is. Tenzij daar iemand op tegen is? Dan kan er in  3 voud een protest ingevuld worden. Jarina van harte welkom, en Sandra bedankt voor de lead in.